31 mei 2009 " begin van onze reis naar Indonesie.

Het is nu zondagavond 20.10 ned. tijd en we zijn gaargezeten. Vanmorgen liep om 6.15 uur de wekker af. Willem sliep bij ons en een uur later op weg naar Boxtel. Daar zaten Francien en Tonny al bij Maria en Ton op ons te wachten. Willem en Richard zouden ons naar Schiphol brengen.

Daar aangekomen klopten de tickets niet, er was alleen voor de dames en niet voor de heren gereserveerd. Na wat vijfen en zessen mochten we toch allemaal mee.

 

 

 

 

 

 

 

Nu staat op ons schermpje nog 3502 km en dat wil zeggen nog 4 uur. Dan hebben we er zo'n 10500 km opzitten. Het is ver, heeeeeel ver, maar hopelijk is het de moeite waard.

1 juni 2009

Om middernacht landen we in Kuala Lumpa waar we 8 uur moesten wachten om naar Jakarta te vliegen.

Al die tijd op een vrij stil vliegveld met heel veel slaap valt niet mee, maar we hebben het gered met af en toe koffie, wat te eten en een poging om in de slaapstoelen een dutje te doen. Maar dan eindelijk vertrekt ons vliegtuig naar Jakarta.

Daar stond een auto klaar voor het transfer naar ons hotel. Temperatuur voelt vochtig warm, dat is al meteen het grote verschil met Nederland. Onderweg zie je ook vanalles wat opvalt. De vele brommers scooters en auto's, het links rijdende verkeer dat komt heel chaotisch over. De vele kraampjes langs de weg met koopwaar en dan ineens draaien we af en komen in de Campung van Happy Valley.

Daar zullen we 3 dagen in het Gasthouse Happy Valley verblijven.

Om 21.00 uur plaatselijke tijd "(eindelijk na 30 uur)" zijn we naar bed gegaan en 's morgens om 9.00 uur weer op. Mijn eerste gedachten toen ik vanuit ons balkon buiten keek: "Hier is het paradijs geweest"

 

 

 

 

.....terug
..index
volgende